AMBASADORI

 Sustin lupta impotriva abuzului asupra copiilor si promit ca vor avea grija de copiii lor.
Cristina Laslo
Cristina, handbalista a clubului
“U” Alexandrion si capitanul echipei nationale de junioare a Romaniei in 2014, a castigat impreuna cu aceasta titlul de Campioni Mondiali, primind medalia de aur la Campionatul Mondial din Macedonia in 2014
Emeric Imre
Emeric Imre, unul dintre cei mai indragiti cantareti de muzica Folk din Romania a fost desemnat “Cel mai bun artist Folk” in anul 2012. Tot in acest an a castigat premiul “Cel mai bun album Folk” (albumul “Tarziu”) si titlul de “Cea mai buna piesa a anului 2012” (Cantec de Final).
Bogdan-Marisca---CSR-League---Streetball-Championship
Nascut la Cluj-Napoca, cu un debut in  raliuri in anul 1993, Bogdan Marisca, Campion National la echipe in 1997, Campion National la grupa N in 2000 si 2001, Campion National Absolut in 2005, are in palmares 6 titluri, 17 victorii si peste 180 de curse disputate.
Arpi-Torok-&-Zip-Band
Árpi Tőrők, solist vocal in cadrul trupei Árpi & Zip Band, si-a intarit experienta pe scenele mai multor concursuri muzicale televizate, printre care editia cu numarul 3 “Vocea Romaniei”.
Mihai-Silvasan---CSR-League---Streetball-Championship
Mihai Silvasan, fost capitan al echipei nationale de baschet, fost capitan al echipei U-Banca Transilvania si actual antrenor secund al echipei U-Banca Transilvania, Cluj-Napoca.