Campionat Streetball CSR League – editia 1, 2016

CSR-League-Blog

11 May Campionat Streetball CSR League – editia 1, 2016

SmartPlan Agency, cu sprijinul A.C.S. U-BT Cluj-Napoca (castigatoarea Cupei Romaniei in 2016), a Asociatiei Judetene de Baschet Cluj si al Directiei Judetene de Sport si Tineret, vor lansa in 9-10 iulie 2016 prima editie a CSR League (CAMPIONATUL NATIONAL DE STREETBALL – baschet 3 la 3)
Campionatul va gazdui meciurile 3 la 3 ale echipelor formate din jucatori amatori si profesionisti cu varsta minima de 18 ani.
“Este un proiect cu caracter umanitar, toate sumele stranse din taxele de participare si din concursurile organizate pe website-ul campionatului fiind donate Fundatiei Romane pentru Copii, Comunitate si Familie, Cluj in vederea sprijinirii celor 3 centre de zi in care fundatia ingrijeste copii proveniti din familii nevoiase sau cu probleme sociale. Problema abordata in cadrul campaniei vizeaza combaterea tuturor formelor de violenta impotriva copiilor: violenta fizica, emotionala, sexuala, in cadrul familiei, dar si al institutiilor de educatie si protectie sociala.” – Razvan Radu, CEO Smartplan Agency.
Razvan Radu, CEO SmartPlan Agency
Campionatul va avea loc in Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca, unde se vor desfasura meciurile oficiale, concomitent pe doua suprafete de joc si pe platoul din fata Salii Sporturilor, unde vor avea loc activitati de divertisment impreuna cu sponsorii evenimentului, de training pentru copii si antrenament ale echipelor participante.
Programul competițiilor
09.07.2016 – ora 11
Deschiderea campionatului – cu participarea oficialităților din partea Asociației Județene
de Sport, Clubului sportiv ACS U-BT Cluj și a vedetelor ambasadori de cauză
09.07.2016 – 10.07.2016
Campionatul Național de Streetball CSR League – 18+ ani, mixt, echipe înscrise din partea
amatorilor de baschet, companiilor, freelancerilor
09.07.2016 – CSR League Party
Petrecere pentru echipele participante și spectatori.
10.07.2016 – ora 19
Inchiderea campionatului și festivitatea de premiere.

 

Noutatea in cazul acestui tip de eveniment sportiv consta in faptul ca SmartPlan Agency va pregati campionatul CSR League exclusiv pentru atragerea de finantari catre FRCCF, astfel:
  • Intreg bugetul provenit din contributiile partenerilor va fi directionat inspre pregatirea si promovarea campionatului la nivel national, astfel incat vizibilitatea concursurilor organizate pe website sa fie maxima,
  • Intreg bugetul colectat din taxele de participare ale echipelor si din donatiile stranse prin participarea la concursurile organizate pe website va fi donat FRCCF pentru sustinerea celor 3 centre de zi.

 

 

No Comments

Post A Comment