Declaratie

Înteleg faptul ca exista riscuri cu privire la participarea mea la competitia CSR LEAGUE STREETBALL.
Prin prezenta declaratie pe care o sustin descarc de orice raspundere care poate aparea ca urmare a accidentarii mele si/sau a pierderii bunurilor materiale prin furt sau alte metode, pe organizatorii competitiei, pe angajatii acestuia precum si pe alte persoane care fac parte din comisia de organizare
De asemenea, prin prezenta declaratie, sunt de acord ca organizatorul sa foloseasca în scop publicitar si/sau comercial toate imaginile înregistrate pe suport media în timpul participarii mele la competitia CSR League STREETBALL fara a solicita nici un fel de avantaj material. In acest sens inteleg si sunt de acord ca imaginea mea sa poata fi folosita in clipuri si materiale publicitare realizate in scopul promovarii acestui eveniment (ori a unor evenimente inrudite) si/sau a imaginii sponsorilor, partenerilor sau organizatorilor acestuia. Sunt de acord ca datele mele personale furnizate prin formularul de înscriere sa poata fi prelucrate de catre organizator în scop comercial si publicitar.
Prin prezenta declar ca starea sanatatii mele este corespunzatoare si îmi permite participarea la competitia CSR League STREETBALL. Înteleg si sunt de acord cu faptul ca organizatorul nu este responsabil în nici un fel în cazul accidentarilor de orice fel survenite pe durata participarii mele la CSR League STREETBALL.