Despre SmartPlan Agency

despre-smartplan-agency 1

21 Jul Despre SmartPlan Agency

SmartPlan Agency este o agenție de marketing integrat. ”Integrat” inseamnă că, partenerii noștri au ocazia să lucreze cu o Agenție de Marketing, Agenție de publicitate, Agenție de web design, Agenție de producție spot publicitar și Agenție de management de proiect crowdfunding , și toate sub același acoperiș!

”Am fondat compania în 2004, cu scopul de a oferi cele mai bune strategii de management, brand, marketing și design, menite să ajute partenerii în atingerea și depășirea obiectivelor de afaceri. De-a lungul timpului, Agenția a ajutat partenerii în stabilirea strategiilor de piață, în conceptul identității vizuale și a campaniilor de promovare, în dezvoltarea, implementarea și managementul proiectelor de investiții și finanțarea acestora, acumulând o experiență importantă în consultanță managerială, strategii de marketing, campanii de lansare de produs și strategii de intrare pe piețe noi.”
Răzvan Radu, CEO SmartPlan Agency și Director de Creație

Principalele servicii oferite sunt cele de Marketing de produs, Lansare de produs/serviciu, Dezvoltare de Brand și Campanii de promovare.

Descarcă prezentarea integrala SmartPlan Agency aici – Prezentare SmartPlan Agency

Sigla-Smart-Plan-alb-marketing1

Sigla SmartPlan Agency – alb 1000 x 257 px

Sigla-Smart-Plan-marketing-colored

Sigla SmartPlan Agency – negru 1000 x 257 px

 

 

 

 

Managementul agenției este asigurat de Razvan Radu (CEO și Director de Creație) și Alida Boari (Operational Manager)

Razvan Radu, CEO SmartPlan Agency

Descarca foto – Razvan Radu, CEO SmartPlan Agency

Alida Boari, Operational Manager SmartPlan Agency

Descarca foto – Alida Boari, Operational Manager

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Răzvan Radu este Fondatorul și CEO al SmartPlan Agency.

Având o experiență de peste 10 ani, a activat în domenii precum Consultanța în Management, mai ales în sectorul Vânzărilor, al Serviciilor Client pentru companii mari și Strategii de marketing concurențial, acumulând totodată experiență vastă în implementarea Strategiilor de afaceri, Management de proiect de dezvoltare și investiții, Analiza financiară și concurențială, completate de studii universitare în domeniul Economic, al contabilității, cu o diploma de masterat in Bănci și Piețe de Capital și un MBA în domeniul Financiar și Administrarea Afacerilor.
Contribuind de-a lungul anilor la proiecte dezvoltate din faza incipientă, care în acest moment pot afirma că sunt companii naționale, reușește în cazul proiectelor derulate pentru partenerii SmartPlan Agency, să implementeze strategii și campanii de marke-ting nu doar din punct de vedere al imaginii partenerului, ci privind organizația ca un întreg mecanism complex cu componente de management financiar, management al vanzarilor si relatiei cu clientul, managementului investitional si operațional.

Funcții deținute anterior:

2014 – Prezent | Managing Partner , Getlokal Romania
2010 – 2012 | Partner, Ventrust Consulting
2010 – 2012 | Sales Manager, Sysgenic Software Development
2005 – 2010 | Senior Financial Consultant, Ventrust Financing
2005 – 2010 | Senior Financial Consultant, SSIF Ventrust Investment SA

Vezi toate informațiile aici: https://www.linkedin.com/pub/razvan-radu/14/746/824

Razvan Radu – Descarca Full Bio 

Alida BOARI este Director Operational al SmartPlan Agency.

Având o experiență de peste 15 ani, a activat în domenii precum Vanzari, Management, Distributie. Este licentiata in Jurnalism la Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii din cadrul Universitatii Babes-Bolyai Cluj-Napoca. A participat la dezvoltarea multor proiecte si are experienta in organizarea, derularea si aplicarea evenimentelor si campaniilor de marketing. Coordoneaza activitatile, stabileste prioritatile si indeplineste strategia de dezvoltare pentru compania noastra.

 

Funcții deținute anterior: „

2014 – Prezent | Director Vanzari , Getlokal, Best Deal Hunter
2009 – 2011 | Director Comercial Converta
2006 – 2009 | Director Comercial Tipoflexo
2003 – 2006 | Director Vanzari Sunimprof
1998 – 2002 | Director Operational National Distribution Company

Vezi toate informațiile aici: https://www.linkedin.com/in/alidaboari

Alida Boari –Descarcă Full Bio

No Comments

Post A Comment