EXIMTUR, partener al CSR League

EXIMTUR-CSR-League

12 May EXIMTUR, partener al CSR League

Eximtur, una dintre cele mai mari companii de calatorii din Romania, cu o cifra de afaceri de aproximativ 42 milioane euro in anul 2015 a devenit partener al CSRLeague in 2016.
Compania de călătorii Eximtur, fondată în anul 1993, are o reţea de distribuţie formată din 29 de agenţii proprii şi francizate în 19 oraşe din România. Activitatea companiei este organizată în patru divizii: Business travel şi organizare evenimente, Leisure travel, Incoming şi Şcoala de turism. Aproximativ 117.000 de persoane au călătorit anul trecut, în scop de afaceri, în ţară şi în străinătate cu Eximtur. (sursa: www.zf.ro)
In cadrul campaniei “Abuzul ucide copilaria”, cauza sociala sustinuta de CSR League, Eximtur va oferi premiile:
PREMIUL 1: Castigatorilor campionatului de Streetball: O vacanta pentru toata echipa (4 persoane) in Grecia, insula Thassos, 7 nopti de cazare in camere duble
PREMIUL 2: pentru concursul organizat pe website-ul campaniei, cu ajutorul caruia dorim sa atragem finantari pentru FRCCF – o vacanta pentru 4 persoane in Bulgaria, all inclusive, 7 nopti
Premiul 3: pentru concursul organizat pentru publicul care achizitioneaza tricoul campaniei – o vacanta pentru 4 persoane in Eforie Nord, Hotel Steaua de Mare, 7 nopti, all inclusive.

piata-avram-iancu-napoca

No Comments

Post A Comment