O sumă mică pentru tine poate însemna VIAȚA pentru un copil abuzat. Implică-te,  și poți fi unul dintre câștigători!

Alege concursurile la care vrei să participi, trimite SMS-urile aferente și ești înscris automat în concurs.

doneaza-10-euro
excursie1
Vezi detalii aici

Toate sumele rezultate din donațiile prin SMS vor merge direct în contul Fundației Române Pentru Copii, Comunitate și Familie, Cluj-Napoca

Puteți dona 10 euro trimițând cuvantul DONEZ prin SMS la numărul 12xx. Veți primi un mesaj care vă va anunța că donația dvs va fi efectuată automat, bani care vor merge la Fundația Română Pentru Copii, Comunitate și Familie, Cluj-Napoca.

Nu puteți anula donația. O dată trimis SMS-ul, donația a fost efectuată și nu mai poate fi anulată.

 

Toate persoanele care vor trimite SMS vor fi înregistrate automat în tragerea la sorți pentru una din cele două excursii. Premiul include vacanță hotel 4 stele în Bulgaria, All-inclusive, 7 nopți, pentru 4 persoane, după data de 1 septembrie 2016. (transportul nu este inclus)

 

Numărul este valabil în rețelele Orange și Vodafone. Suma alocată cauzei este de 10 euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În reteaua Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartelele preplătite în rețeaua Vodafone, utilizatorii nu plătesc TVA.

Descarcă regulamentul concursului pentru cele două excursii aici:

Descarcă regulamentul
vacanta-tricou-2
Detalii si SHOP

Toate sumele rezultate din achizițiile de tricouri vor fi folosite 100% pentru promovarea campaniei.

Nu puteți anula comanda. O dată trimisă comanda, aceasta nu mai poate fi anulată. Totuși, conform legii, aveți posibilitatea rambursării coletului întreg și intact în maxim 15 zile de la achiziție. În acest caz, banii vă vor fi rambursați.

 

Toate persoanele care vor achiziționa tricoul campaniei vor fi înregistrate automat în tragerea la sorți pentru una din cele două excursii.Premiul include o vacanță All-inclusive pentru 4 persoane, 7 nopți la Hotel Steaua de Mare, Eforie Nord, dupa data de 15 august 2016. (transportul nu este inclus)

 

Mai multe tricouri cumpărate vă aduc mai multe șanse de câștig, fiecare achiziție considerându-se o șansă la marele premiu.

 

 

 

Descarcă regulamentul concursului pentru cele două excursii aici:

Descarcă regulamentul