PMA Invest, partener al CSR League

PMA-Invest-sustine-CSR-League

29 May PMA Invest, partener al CSR League

PMA Invest, una dintre cele mai mari companii de productie publicitara din Transilvania se implica in sustinerea si dezvoltarea CSR League.

Compania si-a inceput activitatea in anul 1998, ca firma cu capital exclusiv romanesc si a evoluat odata cu domeniul in care activeaza. Compania s-a dezvoltat de la an la an, ajungand una dintre cele mai mari firme de productie publicitara din Romania pe segmentul productiei de materiale publicitare indoor si outdoor.

Dupa 18 ani de experienta, PMA insumeaza 1.500 mp de spatii de productie, 200 mp de spatii de creatie si administrative, peste 50 de utilaje de productie publicitara si sute de clienti, reusind sa acopere toata plaja productiei publicitare, de la o carte de vizita, la broderie, la reclame luminoase, gravuri, mobilier comercial si standuri expozitionale, scene pentru concerte, printuri de mari dimensiuni, dar si mici.

Avand logistica performanta, personal cu experienta si timp de executie redus, a reusit sa creeze cu succes signalistica pentru parteneri precum Coca Cola, Untold, Fed Cup, etc.

In anul 2016  PMA a decis sa-si extinda activitatea in domeniul Serviciilor de Marketing. In acest sens, a fost creat un join venture impreuna cu agentia SmartPlan Agency pentru a reusi sa ofere clientilor servicii de marketing Full Service. Astfel, plaja serviciilor oferite se extinde in domenii precum strategii de marketing, strategii de promovare, de comunicare, design creativ, spoturi publicitare si creare de evenimente de lansare de produs, testare de produs/serviciu si evenimente corporatiste. Mai multe informatii despre asocierea creata aici: www.smartplan.agency

No Comments

Post A Comment